Zrychlete doručování a naplňte svůj potenciál jako RUMYIA skin care

Srp 18, 2023 | Události a akce

Pokud prodáváte kosmetiku nebo produkty pro zdraví prostřednictvím e-shopu nebo online tržiště, jistě víte, jak rostoucí prodej může přinášet stále větší výzvy ve skladování, balení a doručování produktů. Jistě hledáte škálovatelné řešení pro skladovou logistiku, které vám umožní úspěšně expandovat. Naštěstí existuje ideální řešení: robotický Fulfillment od společnosti Dextrum Fulfillment.

Kosmetický a zdravotnický průmysl se dynamicky rozvíjí, a to zejména díky boomu online prodeje. Podle predikcí se očekává, že trh s kosmetikou a osobní péčí dosáhne ve světě do roku 2027 hodnoty 784,6 miliardy dolarů. Trend on-line nákupů kosmetiky a produktů pro zdraví otevírá příležitosti pro malé a střední podniky, které mohou konkurovat velkým hráčům. Ve světě e-commerce tvoří 20 největších výrobců pouze 14 % tržeb, což umožňuje menším značkám nabídnout své produkty přímo spotřebitelům a budovat si tak svou loajální zákaznickou základnu.

Co říká náš zákazník

“ Abychom byli konkurenceschopní, je pro nás rychlá služba zásadní. Naši zákazníci obdrží svůj balíček do druhého dne, což je úžasné! Spolehlivost služby zvyšuje celkovou spokojenost zákazníků.“ — Jeanette Borhyová, projektový manažer, Rumyia

Rumyia Cosmetics přináší na trh kvalitní a zároveň cenově dostupnou pečující kosmetiku, která je vyráběna zodpovědně a eticky v plně recyklovaných obalech. Tváří a zakladatelkou Rumyia Cosmetics je Monika Bagárová, česká zpěvačka jazzové, soulové a RnB hudby.

Dextrum Fulfillment zajišťuje skladovou logistiku pro kosmetiku RUMYIA skin care

Rumyia Cosmetics přináší na trh kvalitní a zároveň cenově dostupnou pečující kosmetiku, která je vyráběna zodpovědně a eticky v plně recyklovaných obalech. Tváří a zakladatelkou Rumyia Cosmetics je Monika Bagárová, česká zpěvačka jazzové, soulové a RnB hudby. 

Výzvy v doručování

Stále větší poptávka po zdravotnických a kosmetických produktech však přináší specifické logistické výzvy. Zde je několik klíčových faktorů, které je třeba zohlednit:

Datum expirace: Zejména u ekologických a přírodních produktů je důležité pečlivě sledovat datum minimální trvanlivosti. Použití metod, jako je sledování šarže a postup FEFO (First Expired – First Out), je nezbytné pro minimalizaci plýtvání a zajištění aktuálnosti zásob.

Ekologické osvědčení: Roste poptávka po kosmetických a hygienických výrobcích s ekologickými složkami. Online prodejci se musí zaměřit na ekologické balení a přepravu těchto produktů, aby vyhověli zákaznickým očekáváním.

Trendy na trhu: Zdravotnické a kosmetické produkty jsou často řízené trendy a poptávka se rychle mění. Flexibilní smlouvy s dodavateli a dobré plánování zásob jsou klíčové pro úspěch na tomto rychle se měnícím trhu.

Společnost Dextrum Fulfillment nabízí efektivní řešení pro skladování a dodání kosmetiky a výrobků pro zdraví. Naše robotické Fulfillmentové centrum zvyšuje flexibilitu distribučních postupů. S jednoduchým sledováním zásob, objednávek a vrácení zboží v reálném čase na našem B2B portálu máte kontrolu nad vaším podnikáním.

Integrujeme se s nejoblíbenějšími e-commerce platformami, což zajišťuje dostupnost vašich produktů online. Sledujeme čísla šarží a datumy expirace, abychom vyloučili riziko prodávání expirovaných produktů.

Snadný přístup k novým trhům

Chcete rozšířit svou kosmetickou značku na nové trhy? Spolupracujeme s různými dopravci, abychom vám zajistili rychlé a bezproblémové doručení zásilek za nejlepší ceny i do zahraničí.

Přenechte skladovou logistiku na nás. Zrychlete doručování a zbavte se starostí tím, že využijete služeb Dextrum Fulfillment a vy se budete věnovat samotné expanzi.

Fulfillment vašich snů

Pošlete nám žádost a získejte individuální nabídku. Staňte se jediným dodavatelem pro své zákazníky díky našim logistickým řešením.

 

Logo Dextrum

Outsourcujte logistiku
vašeho e-shopu
profesionálům

Mohlo by vás zajímat

Navštivte nás na konferenci Reshoper

Navštivte nás na konferenci Reshoper

Představte si, že každá koruna, kterou utratíte za logistiku, by se mohla transformovat na dvojnásobek na vašem účtu. Zní to jako pohádka? Zaměřte se na růst s Dextrum Fulfillment. My se postaráme o vaše objednávky od příjmu zboží až po odeslání balíčků a vyřízení vratek. Díky našim robotům s NULOVOU CHYBOVOSTÍ. Srdečně Vás zveme na konferenci Reshoper, kde nás najdete na stánku č. 31. Rádi vám představíme sklad bez chyb ve vychystávání zásilek a kde nadměrné náklady na skladování jsou již minulostí.

číst více
Dokonale pražená, bezchybně dodaná!

Dokonale pražená, bezchybně dodaná!

Ve světě e-commerce je klíčem k úspěchu nejen nabízet zákazníkům to, co chtějí, ale také to dělat efektivně a s minimálními náklady. Mnoho e-shopů se potýká s problémem, že platí za skladové prostory, které nevyužívají na maximum. A to je asi tak stejně užitečné jako mřížkové dveře na ponorce. Ale nebojte se, jsme tu, abychom vás zachránili ze spárů zbytečných „ležáků“ a nebetyčných nákladů na skladování!

číst více