Za chybovost skladníků platíte vy!

Led 11, 2024 | E-commerce

Za chybovost skladníků platíte vy!

Proč je robotický sklad společnosti Dextrum Fulfillment budoucností pro majitele e-shopů?

V dynamickém světě e-commerce může efektivita skladových operací ovlivnit nebo zničit vaše podnikání. Achillova pata každého skladu často spočívá v lidském faktoru. Uvědomujeme si základní výzvy, kterým skladníci čelí – jsou unavení, chybují, mají potřebu častých přestávek, jsou na telefonu a někdy se prostě neobjeví. Důraz je ale potřeba klást na hlubší problém, kterým je nedostatek systematického a automatizovaného řízení skladových procesů, který často vede k neefektivitě provozu. Kolikrát byly odeslány neúplné nebo poškozené zásilky kvůli chybám způsobeným pracovníky? Jste frustrovaní, ale víte, že s tím stejně nic nemůžete udělat, protože každý sklad se potýká s lidským faktorem?

S robotickým skladem prokazatelně nulová chybovost

Robotický sklad je navržen tak, aby eliminoval chyby a neefektivitu spojenou se špatně nastaveným skladovým řízením. U nás ve skladu nechodí pro zboží skladníci jako u konkurence, ale zboží ke skladníkům vozí roboti, a proto máme zásadně vyšší efektivitu. Máme významně vyšší vyskladňovací hodinový výkon, a proto jsme vaše zásilky schopni odbavit rychleji, pružněji a jsme schopni zajistit expedici zásilek ještě v den objednávky. Výsledek? Prokazatelně nulová chybovost, která zajišťuje, že zákazníci obdrží své objednávky v perfektním stavu.

Zní to troufale? Naopak! Přesvědčila se o tom například společnost MARLENKA international, která zaznamenala velký zájem zákazníků, kdy v recenzích často zmiňovali právě bezchybné a rychlé doručení objednávek, které garantujeme.

Brigádnici jsou kámen úrazu

Konvenční moudrost udržet všechny zaměstnance jako kmenové je zpochybňována realitou e-commerce. Pracovníky na částečný úvazek či brigádníky často najímáte, abyste uspokojili kolísavé požadavky. Ale přicházejí s vlastní řadou výzev – nedostatek školení, časté chyby a neadekvátní motivace, které můžou vést k neúplným zásilkám. Významným přispěvatelem chybovosti ve skladu je absence systematického přístupu k řízení zásob. K tomu nám pomáhá systém mySTOCK WMS od společnosti KVADOS, který optimalizuje skladové zásoby a zefektivňuje operace pro hladší pracovní tok.

Zamezte krádežím

Jedním z často přehlížených aspektů tradičních skladů je otázka krádeží. Skladníci mohou zneužít slepá místa při sledování, což vám způsobí značné finanční ztráty. Díky robotům manipulujícím s vychystáváním a balením se výrazně snižuje až eliminuje riziko krádeže a vám tak poskytuje klid.


Neplaťte už za další chyby!

Vystupte ze začarovaného kruhu a myslete na svůj business. Co pro vás můžeme udělat?

  • • Zajistíme nulovou chybovost (žádný víkend ani festival nás nezastaví),
  • • roboti zpracují vaše zásilky rychleji a flexibilněji (až 10 000+ zásilek denně),
  • • snížíme náklady za vratky spojené se špatným dodáním,
  • • zajistíme čas na výbornou kávu a ušetříme peníze, které investujete do marketingu či rozvoje firmy.
  • Myslete dopředu. Rozlučte se se špatným řízením vašich zásilek – přijměte budoucnost logistiky s Dextrum Fulfillment. Kontaktujte nás přes žádost a získejte individuální nabídku. Staňte se spolehlivým dodavatelem pro své zákazníky díky našim logistickým řešením.

    Logo Dextrum

    Outsourcujte logistiku
    vašeho e-shopu
    profesionálům

    Mohlo by vás zajímat

    Navštivte nás na konferenci Reshoper

    Navštivte nás na konferenci Reshoper

    Představte si, že každá koruna, kterou utratíte za logistiku, by se mohla transformovat na dvojnásobek na vašem účtu. Zní to jako pohádka? Zaměřte se na růst s Dextrum Fulfillment. My se postaráme o vaše objednávky od příjmu zboží až po odeslání balíčků a vyřízení vratek. Díky našim robotům s NULOVOU CHYBOVOSTÍ. Srdečně Vás zveme na konferenci Reshoper, kde nás najdete na stánku č. 31. Rádi vám představíme sklad bez chyb ve vychystávání zásilek a kde nadměrné náklady na skladování jsou již minulostí.

    číst více
    Dokonale pražená, bezchybně dodaná!

    Dokonale pražená, bezchybně dodaná!

    Ve světě e-commerce je klíčem k úspěchu nejen nabízet zákazníkům to, co chtějí, ale také to dělat efektivně a s minimálními náklady. Mnoho e-shopů se potýká s problémem, že platí za skladové prostory, které nevyužívají na maximum. A to je asi tak stejně užitečné jako mřížkové dveře na ponorce. Ale nebojte se, jsme tu, abychom vás zachránili ze spárů zbytečných „ležáků“ a nebetyčných nákladů na skladování!

    číst více